Belépés

Pályázati kiírás - gyermeknap

A Magyar Országos Horgász Szövetség egyszerűsített pályázati kiírása a 2017. évi gyermeknapi horgászversenyek támogatására

DSC_4239.jpg
A MOHOSZ Elnöksége és a MOHOSZ Ifjúsági és Oktatási Szakbizottsága a jelen felhívással a Magyar Horgász 2017. májusi számában megjelentetett tájékoztatást kiegészítve a „MOHOSZ Horgászsuli Utánpótlás-nevelési és Oktatási Program (HUNOP) 2017-2018” keretében a gyermeknapi horgászversenyek 2017. évi támogatását hirdeti meg, melynek fedezetét az Ifjúsági és Oktatási Szakbizottság elkülönített „Horgászsuli” céltámogatási alap, illetve a tárgyi állami céltámogatás biztosítja.

1. A tárgyjutalomként átadandó, vissza nem térítendő támogatás - az esetlegesen fizetendő közterheket nem tartalmazó - keretösszege a MOHOSZ Elnökségének döntése alapján kedvezményes kiskereskedelmi beszerzési áron számítva 1.000.000 Ft, azaz egymillió forint. Az Elnökség a jelen kiírás alapján beadott pályázatok minősége és a pályázói létszám függvényében fenntartja a jogot a keret megemelésére.

2. A díjazást igénylők köre:
Egyszerűsített pályázatot (a továbbiakban: igénylés) adhatnak be a MOHOSZ azon tagszervezeti tagegyesületei (a továbbiakban: tagegyesület), melyek legalább 2016.01.01-től a szövetségi rendszer részei. A tagegyesület részéről 1 regisztrációs adatlap nyújtható be.

3. Igényelhető támogatás:
Tagegyesületenként az 1-3. helyezettek díjazása a gyermeknapi versenyek megrendezése során kiosztandó díjazásra az alábbi két korcsoportban:
A: 7-10 évesek (I-IV. osztályos tanulók), B: 10-14 (V-VIII. osztályos tanulók).
A támogatás különböző horgászcikkek formájában biztosított, tárgyjutalomként nyújtott természetbeni juttatás (a továbbiakban: díj). Az elnyert támogatás esetén a MOHOSZ a helyezettek (maximum 2x3=6 fő, de egy korcsoportban 5 főnél kevesebb induló esetében 1 fő) részére biztosítja a díjakat az I-II-III. helyezetteket tekintve 15.000-10.000-5.000 Ft értékben, összesen tehát egy versenyen minimum 15.000 Ft, maximum 60.000 Ft értékben. A korosztálynak megfelelő horgászcikkeket (spiccbot, bot, orsó, halas horgászpárna, horgászdoboz stb.) a MOHOSZ Ifjúsági és Oktatási Szakbizottsága választja ki, illetve rendeli meg.

4. Támogatható versenyek:
A tagegyesület által a gyermeknaphoz kapcsolódóan (május 25. és június 11. között) a 3. pont szerinti korcsoportok számára rendezendő horgászversenyek.

5. Az igénylés tartami és formai követelményei:
A támogatási igénylés a MOHOSZ honlapjáról (www.mohosz.hu) letölthető gyermeknapi horgászversenyre vonatkozó regisztrációs adatlapot hiánytalanul kitöltve nyújtható be.

6. Az igénylés benyújtásának módja, helye és határideje:
Az igénylést elektronikus formában (.pdf, .xls) az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell beküldeni legkésőbb 2017. május 15-ig (e-mail küldés napja).

7. Kizárólag a kiírás szerinti, hiánytalanul kitöltött regisztrációs adatlapon, a kiírásban szereplő feltételeknek megfelelő, határidőn belül benyújtott igénylés fogadható el.

8. Az igénylések elbírálása:
A megfelelően és időben regisztrált tagegyesületi igényléseket a MOHOSZ Ifjúsági Szakbizottsága bírálja el. A sikeresen regisztrált tagegyesületek kiértesítése 2017. május 18-ig írásban történik meg, illetve a döntések a MOHOSZ weblapján is egyidejűleg közzétételre kerülnek.

9. A díjazások kiküldésének rendje:
A sikeres pályázatról visszaigazolást kapott tagegyesületek részére a díjakat postai úton szállíttatjuk ki a regisztrációs adatlapon megadott postacímre, legkésőbb a versenyt megelőző utolsó munkanapig. A postai kiszállítás díjmentes.

10. A támogatás elszámolása:
A lebonyolított horgászversenyről, a díjazások átadásáról a Támogatott a Támogató részére rövid szöveges szakmai beszámolót küld legkésőbb 2017. június 15-ig, elektronikus formában az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Szöveges szakmai beszámoló: tartalmazza a verseny korosztályonkénti tényleges létszámát (részvevők neve és e-mail címe), a programok, események rövid leírását, továbbá digitális formában (.jpg formátum) a MAHOR horgászmagazinban és a MOHOSZ webfelületen leközölhető képeket a verseny megrendezéséről és a díjazottakról.

11. A támogatás rendeltetéstől eltérő felhasználásának következményei:
A támogatási szerződésben vállalt kötelezettségek nem teljesítése, a támogatás rendeltetéstől eltérő felhasználása, a beszámolási és elszámolási kötelezettség nem, vagy csak részbeni teljesítése esetén a támogatás jogosulatlanul igénybevett támogatásnak minősül, ebben az esetben a MOHOSZ írásbeli felszólítása alapján a támogatásként kapott horgászcikkeket, vagy azok számlával igazolt beszerzési értékét a Támogatott 30 munkanapon belül köteles a Támogató részére visszaküldeni, illetve megfizetni.

12. Elérhetőség:
A pályázattal kapcsolatban a pályázók az alábbi elérhetőségeken kaphatnak felvilágosítást: E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Telefon: 06-1-248-2590

Az igényléshez szükséges adatlap letölthető itt!