Belépés

Pályázati kiírás - horgászviadal

A Magyar Országos Horgász Szövetség egyszerűsített pályázati kiírása a 2017. évi megyei/területi „ifjúsági horgászviadal” versenyek támogatására

DSC_4502.JPG

A MOHOSZ Elnöksége és a MOHOSZ Ifjúsági és Oktatási Szakbizottsága a jelen felhívással a Magyar Horgász 2017. májusi számában megjelentetett tájékoztatást kiegészítve a „MOHOSZ Horgászsuli Utánpótlás-nevelési és Oktatási Program (HUNOP) 2017-2018” keretében a megyei/területi „ifjúsági horgászviadal” verseny 2017. évi támogatását hirdeti meg, melynek fedezetét az Ifjúsági és Oktatási Szakbizottság elkülönített „Horgászsuli” céltámogatási alap, illetve a tárgyi állami céltámogatás biztosítja.

A versenyen a horgász egyesületek által delegált fiatalok összemérhetik horgászati tudásukat, felkészültségüket, hogy kiderüljön ki a megye legjobb ifjúsági horgásza. A verseny első három helyezettje díjmentesen részt vehet a MOHOSZ 2017. évi Országos Ifjúsági Horgásztáborában. Kérjük a tagszövetségeket, hogy tagegyesületeik részére felhívást küldjenek ki a horgászviadalon való részvételre vonatkozóan. Reméljük, hogy a szűk határidő ellenére is minél több egyesület fiatal horgásza jelentkezik a megyei viadalokra. (Jelezni kívánjuk, hogy a versenyekkel kapcsolatos szövetségi céltámogatások a következő idénytől már terveink szerint kora tavasszal megjelentethetők lesznek, idén a forrás biztosítása május elején történt meg.)

1. A verseny lebonyolításához szükséges eszközök, mint vissza nem térítendő támogatás - az esetlegesen fizetendő közterheket nem tartalmazó - keretösszege a MOHOSZ Elnökségének döntése alapján kedvezményes kiskereskedelmi beszerzési áron számítva 1.500.000 Ft, azaz egymillió-ötszázezer forint. Az Elnökség a jelen kiírás alapján valamennyi érvényesen pályázó tagszövetség részére a 3. pont szerinti támogatást biztosítja.

2. Az eszközöket igénylők köre:
Egyszerűsített pályázatot (a továbbiakban: igénylés) adhatnak be a MOHOSZ azon tagszervezetei (a továbbiakban: tagszövetség), melyek legalább 2016.01.01-től a szövetségi rendszer részei. A tagszövetség részéről 1 regisztrációs adatlap nyújtható be.

3. Igényelhető támogatás:
Tagszövetségenként 2 db felszerelt casting céldobó horgászfelszerelés /bot, orsó, zsinór, dobósúly/ és 2 db szabványos dobóponyva. Az eszközöket a MOHOSZ Ifjúsági és Oktatási Szakbizottsága választja ki, illetve rendeli meg.

4. Támogatható versenyek:
A tagszövetség által május 28. után, illetve július 30. előtt, a 14-18 évesek számára rendezendő versenyek. A támogatáshoz előírt minimális versenyzői létszám 6 fő.

5. Az igénylés tartami és formai követelményei:
A támogatási igénylés a MOHOSZ honlapjáról (www.mohosz.hu) letölthető ifjúsági versenyre vonatkozó regisztrációs adatlapot hiánytalanul kitöltve nyújtható be.

6. Az igénylés benyújtásának módja, helye és határideje:
Az igénylést elektronikus formában (.doc) az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell beküldeni legkésőbb 2017. május 23-ig (e-mail küldés napja).

7. Kizárólag a kiírás szerinti, hiánytalanul kitöltött regisztrációs adatlapon, a kiírásban szereplő feltételeknek megfelelő, határidőn belül benyújtott igénylés fogadható el.

8. Az igénylések elbírálása:
A megfelelően és időben regisztrált tagegyesületi igényléseket a MOHOSZ Ifjúsági Szakbizottsága bírálja el. A sikeresen regisztrált tagegyesületek kiértesítése 2017. május 24-ig írásban történik meg, illetve a döntések a MOHOSZ weblapján is egyidejűleg közzétételre kerülnek.

9. Az eszközök kiküldésének, átvételének rendje:
A sikeres pályázatról visszaigazolást kapott tagegyesületek részére az eszközöket, felszerelést postai úton szállíttatjuk ki a regisztrációs adatlapon megadott postacímre, illetve legkorábban a 2017. május 26-i MOHOSZ választmányi ülésen adjuk át. A postai kiszállítás díjmentes.

10. A támogatás elszámolása:
A lebonyolított horgászviadalról, a Támogatott a Támogató részére rövid szöveges szakmai beszámolót küld legkésőbb 2017. július 15-ig, elektronikus formában az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Szöveges szakmai beszámoló: tartalmazza a verseny tényleges létszámát (részvevők neve és e-mail címe), a programok, események rövid leírását, továbbá digitális formában (.jpg formátum) a MAHOR horgászmagazinban és a MOHOSZ webfelületen leközölhető képeket a verseny megrendezéséről és a díjazottakról.

11. A támogatás rendeltetéstől eltérő felhasználásának következményei:
A támogatási szerződésben vállalt kötelezettségek nem teljesítése, a támogatás rendeltetéstől eltérő felhasználása, a beszámolási és elszámolási kötelezettség nem, vagy csak részbeni teljesítése esetén a támogatás jogosulatlanul igénybevett támogatásnak minősül, ebben az esetben a MOHOSZ írásbeli felszólítása alapján a támogatásként kapott horgászcikkeket, vagy azok számlával igazolt beszerzési értékét a Támogatott 30 munkanapon belül köteles a Támogató részére visszaküldeni, illetve megfizetni.

12. Elérhetőség:
A pályázattal kapcsolatban a pályázók az alábbi elérhetőségeken kaphatnak felvilágosítást: E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Telefon: 06-1-248-2590

Az adatlap letölthető itt!