Belépés

Horgásztábor a Desedán


A Kaposvári Sporthorgász Egyesület július hónapban a Magyar Országos Horgász Szövetség támogatásával tábort szervezett. Nem csak a városból, hanem Kaposvár környékéről is érkeztek a jelentkezők.

P1270378.jpg

A három turnusban összesen több mint hatvan fiatal ismerkedhetett a horgászat szépségeivel. A délelőtti foglalkozások célja a felszerelések összeállítása, a módszerek bemutatása mellett a horgászat szabályaink elsajátítása volt.

P1250330.jpg

Persze kellettek az aktív programok is, mint a számháború, sétahajózás, kincskeresés vagy a vízi csata. Délutánonként a gyakorlat állt a középpontban, hiszen nem múlhatott el nap horgászat nélkül.

P1270246.jpg

Büszkék vagyunk rá, hogy minden leendő horgász fogott halat. A keszegek, kárászok mellett egy compó, több ponty és jónéhány harcsa is szákba került. A tábor legnagyobb halát a hatéves Parrag Dávid akasztotta meg egy több mint 6 kilós ponty személyében. A péntek délutáni peca egyben verseny is volt, ahol bizonyították a táborozók, hogy az öt nap alatt sokat tanultak a halfogásról, és a legtöbben úgy búcsúztak tőlünk: Jövőre ugyanitt!

IMG_20170711_151120.jpg


A Kaposvári Sporthorgász Egyesület ezúton is megköszöni a Magyar Országos Horgász Szövetség támogatását, mely nagyban hozzájárult táborunk sikeres lebonyolításához. Külön köszönjük Farkas Szilárdnak, aki ötletgazdája, szervezője, motorja és mindenese is volt a tábornak.

P1270229.jpg