Belépés

Method mánia a köbön - III. Method OB 3. selejtező

A hétvégén a method bajnokság utolsó selejtezőjén 52 versenyző jelent meg a regisztrációnál, így minden szektorban 13 fő feszülhet egymásnak és a halaknak. A tét nem kicsi, be kell kerülni az első húszba, hogy az augusztusi döntőn legyen esély megszerezni a bajnoki címet.

MethodOB3. - 24.jpg

A verseny rangját emeli, hogy az I. Method OB bajnoka, és a tavalyi bajnok is itt van, de dobogót már elért versenyzők, sőt, világbajnokságokat megjárt öreg rókák is rajthoz álltak. Nincsen senkinek sem egyszerű dolga, a feltámadó szél most lehet átrendezi a halakat, és az eddig gyengébb helyek lesznek az erősek. Már az első órában akadt dolga a mérlegelőknek, hiszen sok szép amur került szákba, és nem egy nagy ponty tett látogatást a pontymatracon.

MethodOB3. - 44.jpg

Az etetőanyagok fele édes, vagy natúr, másik fele erjesztett-vajsavas illatokat áraszt, néha a fokhagyma is köhögésre készteti a látogatót, ha rossz a szélirány. Beindultak a kárászok is, szép fogások várhatóak, de hogy konkrétan kinek mi kerül a haltartóba, majd a mérlegelő lapra, azt csak 15 óra után tudhatjuk meg. Az eredményeket itt is közzétesszük, ahogyan a holnapi 2. forduló után is kiderül itt az oldalunkon, kik kerültek az augusztusi döntőbe. Érdemes minden nap visszatérni ide.

Eredmények itt

Fotóalbum